WWW.GERTJANVONK.NL 

 

 

Genealogie

Genealogie Vonck van Lienden. Kwartierstaten van de familie's  Vonk, Stegehuis, van Ommeren, Berger, Schoordijk, van den Brenk, van Keulen en Mulder. Genealogische informatie over Vonk en Vonk van Lienden uit diverse tijdschriften, dossiers en allerlei andere bronnen.

 
Webtrees

Het gehele bestand van de voorouders van onze kinderen, de afstammelingen van Steven Vonck van Lienden en het totale overzicht van alle door mij gevonden personen met de namen Vonk, Vonck, Fonk enz toegankelijk gemaakt met behulp van Webtrees

 

 

Historische Geografie Waalre

Informatie over de Historische geografie, Archeologie, Natuur, Cultuurhistorie en Geschiedenis van Waalre en Aalst en diverse soorten kaarten.

 

De Republiek der Verenigde Nederlanden

De bestuurlijke indeling van de Nederlanden voor 1795. En veel andere informatie zoals bestuursfunctionarissen, munteenheden, maten, woordenlijsten, feestdagen en voorbeelden van oud schrift. De Volkstelling van 1795

 
186-102-310r Foto's en Documenten

Familie foto's van de familie's Vonk, Schoordijk, van Ommeren, van den Brenk, Stegehuis en Berger. Verder nog een groot aantal gescande documenten van deze  familie's. Vooral uit de Tweede Wereldoorlog.

Documenten over Vonck van Lienden: gescande documenten  en de transcriptie daarvan.

Artikelen over het Rhenense veer, de Tielse EHBO in de Tweede Wereldoorlog en de mobilisatie van Catharinus Vonk

 
DSC_9851

 China-Tibet-Nepal

Het reisverslag en de foto's van onze reis naar China, Tibet en Nepal in 2009

 

 

 
vonk

 

Algemene informatie over de website